Click Me for More Info

Tuesday, September 8, 2009

SGB in Memory

Bangun pagi je, seluruh ingatan aku ada kat SGB, xtau la kenapa tetiba aku teringat sangat2, agaknya SGB membawa byk kenangan indah dalam hidup aku, walaupun SGB bukan la tempat pertama aku keje, tapi terlalu banyak kenangan indah di sana..

Jangankan housemate kak zura ngan kak aety yang aku rindui, ofismate lain pun aku rindu juga, (dayang,acik,hisam,lan,zack,saiful,ima,En Nan,ijat,kak ida, mimi,farra,cik azli,kak nurul,pakcik,aini,aida n leha) makcik cleaner pun aku rindu juga hehehe...

Selalu terpikir nak lepak2 sana kalo free tp ya la, banyak benda nak kena buat asik bz je, xtau la bila masa akan jumpa dorang lagi. Dulu time puasa cam ni selalu masak ngan kak aety and kak zura kat condo lama kita org dulu hehehe..kalo malas masak kita org masak je kat kedai..best sgt

tp skrg semua da berubah, kak zura n kak aety pun da kwin, masing2 da ada comitment lain, tp xpe la..saya akan selalu rindu korang ada masa nanti lambat atau cepat saya mesti g lawat kak zura kat sgb n kalo balik tawau lawat kakak kat sana.

Monday, September 7, 2009

Hello...

Salam ramadhan, arini da 18 ramadhan means da 18 ari juga aku ngan ummat islam lain berpuasa,lama benar xupdate blog ni, da berhabuk, bersawang n segala bagai ada kan...Lately byk keje, banyak keje ke???? banyak la sangat kan..hihih...ari ni bos kata nak bagi duit raya RM 50....yeyeye.....jangan jeles ek....tua-tua pun leh dapat duit raya lagi...YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni bulan shafar yang tulis, husband bintang akma... ada kenal????

Dulu keje SGB rajin la sgt tulis blog, skrg since keje HPj jadi malas pulak..xde mood, mood blogging tinggal kat SGB lagaknya..apa pun selepas ni saya akan lebih aktif untuk blogging since saya da xbz da da xde keje nak buat....