Click Me for More Info

Thursday, November 4, 2010

Counting Day

Lagi 33 HARI je lagi saya punya wedding, giler cepat,aritu rasa lagi 6 bulan, tetiba skrg tinggal 33 hari je lagi..Banyak yg da settle tp tu la debaran kian terasa..Semoga semua berjalan dengan lancar..amin.. :)

Wednesday, November 3, 2010

Bersyukur la Dengan apa yang ada

ermm..tgk title cam baik je kan..saya ada sorang kawan, dia slalu kata kat saya bersyukur la dengan apa yang kita ada, sebab tidak semua yang kita impikan menjadi kenyataan. Saya cuba juga jadi spt apa yang dia cakap tp nama pun manusia biasa, aku slalu protes bila apa yg aku ingini tidak menjadi kenyataan.

Macam skrg ni, aku cuba buat yg terbaik untuk wedding aku, tp tak semua menjadi kenyataan. Sebagai contoh aku tempah baju nikah, impian aku adalah untuk melihat baju itu cantik di pakai, tapi hampeh..semua impian aku hancur berkecai, apa ntah taylor tu buat ngan baju aku..uwaaaa sedihnya..aku tak ble nak terima walau aku cuba untuk pejam mata je la, kan pakai kejap je..sedih sei..xtau nak kata apa lagi..Sedih yg teramat2 sangat

Tuesday, November 2, 2010

Hari yang membosankan Shida

hi semua..hari ni adalah hari yg membosankan cda..sebab dia tak ble bergelak ketawa huhuhu..sebab bos dia dtg da...padan muka cda

Tuesday, September 8, 2009

SGB in Memory

Bangun pagi je, seluruh ingatan aku ada kat SGB, xtau la kenapa tetiba aku teringat sangat2, agaknya SGB membawa byk kenangan indah dalam hidup aku, walaupun SGB bukan la tempat pertama aku keje, tapi terlalu banyak kenangan indah di sana..

Jangankan housemate kak zura ngan kak aety yang aku rindui, ofismate lain pun aku rindu juga, (dayang,acik,hisam,lan,zack,saiful,ima,En Nan,ijat,kak ida, mimi,farra,cik azli,kak nurul,pakcik,aini,aida n leha) makcik cleaner pun aku rindu juga hehehe...

Selalu terpikir nak lepak2 sana kalo free tp ya la, banyak benda nak kena buat asik bz je, xtau la bila masa akan jumpa dorang lagi. Dulu time puasa cam ni selalu masak ngan kak aety and kak zura kat condo lama kita org dulu hehehe..kalo malas masak kita org masak je kat kedai..best sgt

tp skrg semua da berubah, kak zura n kak aety pun da kwin, masing2 da ada comitment lain, tp xpe la..saya akan selalu rindu korang ada masa nanti lambat atau cepat saya mesti g lawat kak zura kat sgb n kalo balik tawau lawat kakak kat sana.

Monday, September 7, 2009

Hello...

Salam ramadhan, arini da 18 ramadhan means da 18 ari juga aku ngan ummat islam lain berpuasa,lama benar xupdate blog ni, da berhabuk, bersawang n segala bagai ada kan...Lately byk keje, banyak keje ke???? banyak la sangat kan..hihih...ari ni bos kata nak bagi duit raya RM 50....yeyeye.....jangan jeles ek....tua-tua pun leh dapat duit raya lagi...YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni bulan shafar yang tulis, husband bintang akma... ada kenal????

Dulu keje SGB rajin la sgt tulis blog, skrg since keje HPj jadi malas pulak..xde mood, mood blogging tinggal kat SGB lagaknya..apa pun selepas ni saya akan lebih aktif untuk blogging since saya da xbz da da xde keje nak buat....

Thursday, April 16, 2009

Bridal Fair 2009

Soon saya akan bergelar isteri org, RISAU la..layak ke saya bergelar isteri,ibu n menantu...seram je..nanti xpasal2 mati anak org asik makan maggie je hari2..

Pilih utk saya yg mana satu patut nak beli..risau ni, kak zura kata kena wat persedian setahun..so skrg saya da kena start buat ape yg patut...