Click Me for More Info

Tuesday, September 8, 2009

SGB in Memory

Bangun pagi je, seluruh ingatan aku ada kat SGB, xtau la kenapa tetiba aku teringat sangat2, agaknya SGB membawa byk kenangan indah dalam hidup aku, walaupun SGB bukan la tempat pertama aku keje, tapi terlalu banyak kenangan indah di sana..

Jangankan housemate kak zura ngan kak aety yang aku rindui, ofismate lain pun aku rindu juga, (dayang,acik,hisam,lan,zack,saiful,ima,En Nan,ijat,kak ida, mimi,farra,cik azli,kak nurul,pakcik,aini,aida n leha) makcik cleaner pun aku rindu juga hehehe...

Selalu terpikir nak lepak2 sana kalo free tp ya la, banyak benda nak kena buat asik bz je, xtau la bila masa akan jumpa dorang lagi. Dulu time puasa cam ni selalu masak ngan kak aety and kak zura kat condo lama kita org dulu hehehe..kalo malas masak kita org masak je kat kedai..best sgt

tp skrg semua da berubah, kak zura n kak aety pun da kwin, masing2 da ada comitment lain, tp xpe la..saya akan selalu rindu korang ada masa nanti lambat atau cepat saya mesti g lawat kak zura kat sgb n kalo balik tawau lawat kakak kat sana.

Monday, September 7, 2009

Hello...

Salam ramadhan, arini da 18 ramadhan means da 18 ari juga aku ngan ummat islam lain berpuasa,lama benar xupdate blog ni, da berhabuk, bersawang n segala bagai ada kan...Lately byk keje, banyak keje ke???? banyak la sangat kan..hihih...ari ni bos kata nak bagi duit raya RM 50....yeyeye.....jangan jeles ek....tua-tua pun leh dapat duit raya lagi...YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni bulan shafar yang tulis, husband bintang akma... ada kenal????

Dulu keje SGB rajin la sgt tulis blog, skrg since keje HPj jadi malas pulak..xde mood, mood blogging tinggal kat SGB lagaknya..apa pun selepas ni saya akan lebih aktif untuk blogging since saya da xbz da da xde keje nak buat....

Thursday, April 16, 2009

Bridal Fair 2009

Soon saya akan bergelar isteri org, RISAU la..layak ke saya bergelar isteri,ibu n menantu...seram je..nanti xpasal2 mati anak org asik makan maggie je hari2..

Pilih utk saya yg mana satu patut nak beli..risau ni, kak zura kata kena wat persedian setahun..so skrg saya da kena start buat ape yg patut...











Thursday, January 15, 2009

If I Were a Boy - Beyonce

This song sing by beyonce, bout a girl who wish that her boyfriend understand more bout her..

lets see the lyric

[Verse]
If I were a boy
Even just for a day
I’d roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it.
Cause they’d stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man.
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed


[Verse]
If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it’s broken
So they’d think that I was sleepin’ alone
I’d put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she’d be faithful
Waitin’ for me to come home (to come home)


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man.
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he’s taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

[Vamp1]
It’s a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I’d forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

[Male]
You know when you act like that
I don't think you realize how it makes me look
or feel

[Beyonce]
Act like what
Why are you so jealous
It's not like i'm sleeping with the guy

[Male]
What

[Beyonce]
What

[Male]
I said yo
Why are you so jealous
It aint like I'm sleepin with the girl
[Vamp2]
But you’re just a boy
You don’t understand
Yeah you don’t understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy

AKU LETIH........ :(